Útmutatás

Angol nyelvű óvoda a gyermekek sokoldalú fejlesztéséhez

angol nyelvű óvoda

Igyekszik gyermeke megfelelő fejlődéséről és iskolaéretté válásáról gondoskodni? Olyan óvodát keres, ahol a kicsi meg tud barátkozni az idegen nyelvvel is? Válasszon angol nyelvű óvodát, amivel elégedett lehet minden szempontból!

A családtervezés felelősségteljes döntés. A születendő gyermek megfelelő környezetéről, növekedésének és fejlődésének feltételeiről gondoskodni kell. Optimális esetben a gyermek három éves koráig otthon maradhat a szüleivel, és csak ezután viszik olyan intézménybe, ahol hozzászokhat más környezethez. Az óvodában a kicsi sok gyermekkel ismerkedik meg, az óvónők az életkori sajátosságok szerint foglalkoznak vele. A szülők több szempontot mérlegelve választják ki a gyermekük számára legjobb helyet, és figyelembe veszik azt is, hogy lehetőség van-e idegen nyelvvel történő ismerkedésre. Az angol nyelvű óvoda lehetővé teszi, hogy a gyermekek megbarátkozzanak az angol nyelvvel, és gyakorolni tudják. Dalokkal, versekkel, mondókákkal ismerkedhetnek meg. Az angol nyelvű óvoda nagy előnye, hogy az ott dolgozó óvónők angol nyelvtudással rendelkeznek, és játékos módon ismertetik meg az idegen nyelvet a kicsikkel. A gyermekeknek az iskolakezdéskor már nem lesz idegen az angol nyelv, és sokkal könnyebben elsajátíthatják az ismereteket. A pályaválasztásnál nagy előnyt jelent, ha a diák ismer valamilyen idegen nyelvet, különösen ha ez az angol. A munkában történő elhelyezkedésnél, és a gyakorlati életben mindenki nagy hasznát veszi a nyelvismeretnek. Az angol nyelvű óvodában megalapozzák ezt a nyelvtudást, lehetőséget adva a gyermekeknek a további fejlődéshez. Készítse fel a gyermekét az iskolaérettség mellett az angol nyelv könnyebb elsajátítására is!

Döntsön angol nyelvű óvodánk mellett a beiratkozásnál! Happy Kids nemzetközi magánóvodánk a 12. kerületben teszi lehetővé gyermeke fejlesztését. Angol nyelvű környezetben várjuk a kicsiket, az adottságok, és az életkori sajátosságok figyelembevételével gondoskodunk a gyermekek felkészítéséről. Tudjon meg többet angol nyelvű óvodánkról a www.happykids.hu weboldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-3562440-es telefonszámon, vagy az info@happykids.hu e-mail címen!