Útmutatás

Amőba tábla, a klasszikus játék már a játszótéren is!

amőba táblák

Ha játszótér kialakításról, bővítésről van szó, nem ritka, hogy a legtöbb fejtörést a játékeszközök kiválasztása okozza. Tény, hogy napjainkban nagyon sokféle termék, berendezés közül válogathatnak a vevők. Vannak olyanok, akik hajlamosak túlbonyolítani ezt a kérdést, mások pedig azt gondolják, hogy rendkívül összetett és látványos játékeszközökre van ahhoz szükség, hogy a kicsik értékelni tudják a játszótér adta lehetőségeket. Nem érdemes túlkomplikálni a kiválasztást. Meglepő, de nem ritka, hogy a legegyszerűbb eszközök kínálják a minőségi szórakoztatást. Ilyenek például az amőba táblák, amelyek igazán kiváló időtöltést biztosíthatnak, még a felnőtteknek is!

Az amőbát alapvetően szinte senkinek sem kell bemutatni, rengetegen megismerkedtek a játékkal már gyerekkorukban. Az amőba táblának köszönhetően nem lesz szükség papírra, ceruzára, végre a játszótéren is el lehet merülni a valójában izgalmas időtöltést kínáló játékban. Az eszköz kiváló lehet ahhoz is, hogy a felnőttek bemutassák a legkisebbeknek a népszerű, közismert játékot. Ebben a formában sokkal jobban lekötheti a gyerekeket a foglalkozás. Az amőba táblák legnagyobb előnye, hogy a mozgásukban korlátozott kicsik is tudnak velük játszani. Nem foglalnak sok helyet, a tér látogatói azonnal felfigyelhetnek az eszközre, hiszen ismerős lesz számukra az összképe. Az amőba táblákkal nem lehet tévedni, mindenképp érdemes gondolni rájuk a fejlesztések során.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az amőba táblákkal kapcsolatban, forduljon bizalommal a Biohárs Kft.-hez! Ügyfeleink számára igazán minőségi megoldásokat kínálunk. Honlapunkon bővebb információkat is találhat a termékeinkről, amit a www.biohars.hu címen ér el.

Felhívnánk a figyelmét, hogy a jogszabályi rendelkezések szerint minden játszótérre kihelyezendő az üzembentartó neve, címe, valamint a játszótéri házirend is. Ebben szeretnénk az ügyfelek segítségére lenni. Termékpalettánkon elérhető az amőbás infó tábla, ami tájékoztató és játék tábla egyben. Egyik oldala információs, közérdekű közlemények kitűzésére, másik oldala pedig rajztáblaként is használható. A megrendelők kérésére egyedi táblát készítünk az üzembentartó nevével, címével és a játszótéri házirenddel. Ha kérdezne az amőba tábláról, hívjon minket telefonon a +36-30-3990060-as számon vagy írjon a jatszoter@biohars.hu e-mail címre!