Aljzatszigetelés a beázás, és a szerkezeti károk megelőzéséért

2021 febr 24. | Útmutatás

Ön tudja, hogy mennyire fontos az épület aljzatszigetelése? Az ingatlan legalsó szintje könnyen beázhat, ami miatt komoly szerkezeti károk keletkezhetnek. Ha szeretne a tulajdona védelméről megfelelően gondoskodni, költséghatékonyan élni, és a problémák kialakulását megelőzni, semmiképp se feledkezzen meg az aljzatszigetelésről!

Az épületek talajnedvesség elleni védelme rendkívül fontos feladat, hiszen a nedves környezet hatására gombák telepedhetnek meg, a vakolat leválhat, és egészségtelen falfelületek keletkezhetnek. Ha hiányzik az aljzatszigetelés komolyabb problémák kialakulására is lehet számítani, mint például a beszivárgott víz által okozott szerkezeti károk. Változó nedvességtartalmú talajban állnak az épületek, és a lehulló csapadéktól, az évszaktól, valamint más külső tényezőktől is függ, hogy mennyi víz jut az épületszerkezetbe. Fontos, hogy ezt időben megakadályozza, hiszen csak így élhet komfortos, kényelmes és biztonságos házban! Az aljzatszigetelés célja a nedvesség elszigetelése, az ingatlan használatát rontó kísérőjelenségek megszüntetése. Kiemelt szerepe van az épület tartóssága, és a jobb hőmegtartás szempontjából is. Kifogástalan aljzatszigeteléssel spórolhat a fűtésszámlán, és nem kell aggódnia, ha esetleg hosszabb ideig tartó, nagy mennyiségű esőzés várható.

Gondoskodjon az ingatlana biztonságáról, és tegyen meg mindent a költséghatékony fenntartás érdekében, hiszen hosszú távon nagy összeget takaríthat meg! Ebben segít Önnek cégünk, a Bonasi Szig Building Kft.! Kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával, korszerű eljárással, rövid határidőn belül vállaljuk az aljzatszigetelést. Precíz munkát végzünk, így biztos lehet a szigetelés tartósságában, és nem kell tartania a beázástól. Nem csak az aljzatszigetelést bízhatja ránk, hanem az utólagos fal- és pinceszigetelést is. Szerezzen bővebb információt a tevékenységünkről a www.bonasi.hu weboldalon, és kérje a helyszíni felmérést minél hamarabb! Készséggel állunk a rendelkezésére a 06-70-5206663-as telefonszámunkon, vagy egyeztessen velünk az info@bonasi.hu e-mail címünkön!