Online áruház

Akciós téli gumi 2 év kátyúgaranciával

akciós téli gumik

Ha télen is autózik, fontos, hogy felkészüljön a szélsőséges körülményekre, mivel a gumiknak sokkal több vizet, és havat is kell elvezetni. A nyári időszakhoz képest jóval alacsonyabb a hőmérséklet, így ennek megfelelően kialakított gumiabroncsokkal közlekedhet csak biztonságosan. Ne halogassa a cserét, válasszon az akciós téli gumik kínálatából!

A gumiabroncsok érintkeznek közvetlenül az úttesttel, ezért nagyon fontos, hogy kiváló állapotban legyenek, akár az élete is múlhat ezen. Ha nem cseréli le a gumikat időben, veszélyezteti a saját, és az utakon közlekedők épségét, valamint a jármű állapotát is. A változó időjárási viszonyok megkövetelik, hogy alkalmazkodjon az adott évszakhoz. Az eltérő útviszonyok miatt eltérő paraméterekre van szükség, nyáron a forró, száraz útfelületen, télen pedig a csúszós, fagyott úton kell lehetővé tenni a biztonságos utazást. A nyári és a téli gumik mintázata, felülete, szerkezete és tapadása egyaránt különbözik, emiatt semmiképp sem maradhat el a cseréjük. Ha az átlaghőmérséklet 7 fok alá csökken, érdemes téli gumikra váltani. A téli gumiabroncsok a nyáriakhoz képest lágyabb keverékkel készülnek, így rugalmasak maradnak alacsonyabb hőmérséklet esetén is. Speciálisan a téli útviszonyokhoz fejlesztett futófelülettel rendelkeznek, a rengeteg lamella gondoskodik a jó tapadásról a csúszós, nedves útfelületen. Bizonyára Önnek is fontos, hogy elérhető áron jusson hozzá jó minőségű abroncsokhoz. Ennek érdekében tájékozódjon online, ahol akciós téli gumik széles kínálatából válogathat! A legnépszerűbb gyártók legjobb minőségű termékei között is találhat akciós téli gumikat, amelyek lehetővé teszik a biztonságos közlekedést.

Tekintse meg cégünk, az ADRICS Kft. akciós téli gumi kínálatát a www.abroncs-diszkont.hu weboldalon! Személyautókhoz és haszonjárművekhez egyaránt nyújtunk kiváló megoldást. Magas minőségű akciós téli gumik beszerzésére adunk lehetőséget, amelyeket 2 év kátyúgaranciával vehet át tőlünk. Bármilyen kérdése merül fel az akciós téli gumikkal, és más termékeinkkel kapcsolatban, készséggel állunk a rendelkezésére a 06-30-2212102-es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az adricsgumi@gmail.com e-mail címünkre!