Felújítás

Ablakcsere a gazdaságosan fenntartható, biztonságos otthonért

műanyag ablakok

Az ablakcsere az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy spórolni tudjon a fűtésszámlán. Ha szeretne költséghatékonyabban és kényelmesebben élni, érdemes a műanyag ablakok beépítése mellett dönteni!

Számos ok miatt válhat nélkülözhetetlenné az ablakcsere, többek között, ha süvít be alatta a hideg levegő, elvetemedett a szerkezet, vagy nehezen tudja bezárni. A folyamatos technológiai újításoknak köszönhetően ma már hosszú élettartamú, magas fokú biztonságot nyújtó termékeket szerezhet be. Ha könnyen tisztítható, időtálló, esztétikus, többféle változatban kapható nyílászárót szeretne, érdemes a műanyag ablakot választani. Mielőtt sor kerül az ablakcserére, nem maradhat el az előzetes és pontos felmérés. A pontatlan méretek később plusz kiadással járhatnak, ezért fontos, hogy erre a feladatra kiemelt figyelmet fordítson. Lényeges, hogy több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek segítségét kérje, akik részletesen tájékoztatják a különféle műanyag ablak típusokról, majd vállalják a szakszerű beépítést is.

Több, mint 10 éve sikeresen működő cégünk, a MOVATHERM Bt. minden szempontból megfelelő megoldást nyújt az Ön számára! Versenyképes áron biztosítunk magas minőségű nyílászárókat, amennyiben pedig szüksége van árnyékolástechnikai eszközökre, vagy egyéb kiegészítőkre, szintén készséggel állunk a rendelkezésére. Könnyű, kiválóan hőszigetelő műanyag ablakokat szerezhet be tőlünk, amelyeknek köszönhetően biztonságosabbá, kényelmesebbé teheti az otthonát. Teljes körű szolgáltatást vehet igénybe, ránk bízhatja az ablakcserét, és az esetleges bontási nyomok javítását is. Szerezzen bővebb információt a www.movatherm.hu weboldalon!

Csökkentse a fűtési költségeit, és éljen komfortos környezetben! Ne halogassa az ablakcserét, hiszen ezzel a lépéssel nagy összeget takaríthat meg, és számos kellemetlenségtől kímélheti meg magát! Vegye fel a kapcsolatot velünk a 06-96-234090-es telefonszámon, vagy a movatherm@gmail.com e-mail címünkön, és kérje az ingyenes helyszíni felmérést, majd az árajánlat készítést!