Útmutatás

A ragasztott gerenda felhasználásának előnyei

ragasztott gerendákat

Elérkezett az idő, amikor megvalósíthatja a terveit? Családi ház, kerti bútor, terasz vagy más szerkezet építésére készül, amihez szeretné a legmegfelelőbb anyagokat megtalálni? Netán lakóépületek kivitelezésével foglalkozik, és kiváló minőségű, időtálló, ugyanakkor költséghatékonyan beszerezhető építőanyagot keres? Válassza a ragasztott gerendákat, amelyek eleget tesznek minden elvárásnak!

Napjainkban rengeteg lakóépület, berendezési elem, és egyéb szerkezet készül fából, amelyek kivitelezéséhez magas minőségű alapanyagra van szükség. A ragasztott gerenda az egyik legtartósabb faipari anyag, ami az előállítás során alkalmazott modern technológiának köszönhető. A ragasztott gerenda sokkal masszívabb, időtállóbb a normál fagerendánál. Speciális ragasztó fogja össze a rétegeket, így ezek nem csavarodnak, nem repednek. Emellett még számos előnye van a ragasztott gerendák alkalmazásának, többek között:

  • Költséghatékonyság.

  • Alacsony nedvességtartalom.

  • Nagy teherbírás.

  • Esztétikus megjelenés.

Környezetbarát megoldásról van szó, ugyanis a ragasztott gerendák előállításához nincs szükség a fák kivágására, felhasználhatók a fatelepen megmaradt faanyagok.

Magas minőségű építőanyagok széles kínálatával várjuk Famánia Telephelyünkön! Többek között hozzájuthat a ragasztott gerendához is, amit többféle változatban, kedvező áron biztosítunk. Célunk, hogy bármilyen szerkezet kivitelezésére készül, kifogástalan eredményt tudjon elérni, ennek érdekében megbízható fa alapanyagot nyújtunk. A ragasztott gerendán kívül megtalálhat számos más terméket is nálunk, így könnyen beszerezhet mindent egy helyről. Tekintse meg fatelepünk választékát, és tájékozódjon az árakról a www.famania.hu weboldalon!

Valósítsa meg az egyedi terveket egyszerűen, rövid időn belül! Akár lakóház építésére, akár kerti bútorok vagy tetőszerkezet kivitelezésére készül, használjon fel időtálló, strapabíró ragasztott gerendát! Feledkezzen meg a vetemedésről, és az egyéb problémákról, hiszen a ragasztott gerenda eleget tesz minden igénynek! Beszerzéssel, és egyéb kérdéseivel kapcsolatban hívja a 06-30-5690785-ös telefonszámunkat, vagy küldjön e-mailt az info@famania.hu címünkre!