Útmutatás

A medence tervezés hosszú távra szól!

medence tervezés

Medence tervezés során a gépészetre is gondolni kell, így a fürdőzés már az első pillanattól fogva maximálisan kényelmes lehet. Fontolja meg alaposan, milyen élményelemeket szeretne, hiszen ezeket lényegesen egyszerűbb már az építésnél telepíteni!

Amikor valaki elhatározza, hogy saját medencére cseréli a strandok zsúfoltságát és irreálisan magas árait, sokféle kérdésben kell döntenie. Elsőként érdemes kijelölni a medence helyét a kertben, majd jöhet a méretezés és a forma, ezzel megvannak az alapok, a technikai részleteket pedig célszerű egyeztetni a megbízott szakemberekkel. A medence tervezés azonban nem áll meg itt, hiszen már ebben a fázisban gondolni kell arra, hogy milyen élményelemeket szeretnének a tulajdonosok.

Sokan úgy gondolják, hogy a legjobb döntés, ha első lépésként egy teljesen egyszerű medencét építtetnek, hiszen az a későbbiekben felszerelhető különféle gépészeti eszközökkel. Ám valójában a medence tervezés szakaszában már mindenképpen érdemes ezekre is gondolni, ennek pedig mindjárt két oka is van. Egyfelől az teszi igazán teljessé az élményt, ha nem kell várni az extrákra, hanem az átadás pillanatától élvezni lehet azokat. Másfelől azonban ez a praktikusabb, sőt, költségtakarékosabb megoldás is, a gépészeti elemek többségét ugyanis a betonszerkezetbe kell építeni, ami utólag sokkal körülményesebb. A medence tervezés során érdemes tehát hosszú távban gondolkodni, hiszen minden szempontból ez kedvez a tulajdonosoknak.

Ön már tudja, hogy milyen medencét szeretne, csak egy megbízható cégre van szüksége? Netán úgy látja jobbnak, ha a medence tervezés is szakemberek segítségével történik? Forduljon bizalommal cégünkhöz, a Szavini Kft.-hez, és csapatunk segít megvalósítani elképzeléseit! Mi azt javasoljuk, hogy az élményelemek se maradjanak ki a medence tervezés során, de természetesen az Ön igényeire szabjuk a munkánkat. Ha szeretne megismerkedni tevékenységünkkel, nézzen körül a www.szavini.hu weboldalon, ajánlatért pedig keressen minket bátran a +36-23-545-310-es telefonszámon vagy a szavini@szavini.hu e-mail címen!