A legfontosabb tudnivalók a tengeri vitorlás tanfolyamról

2019 szept 26. | Életforma

Nagyon sok ember az életében legalább egyszer szeretné kipróbálni a vitorlázást. Közöttük vannak olyanok, akik mernek nagyot álmodni, és nem csupán utaznának rajta, hanem meg is tanulnák a vezetni a vízi járművet. Ehhez csak tengeri vitorlás tanfolyamot kell elvégezniük az érdeklődőknek. Ha Ön is régóta szeretne vitorlázni tengeren, és részt venne tanfolyamon, tájékozódjon a legfontosabb információkról!

A tengeri vitorlás tanfolyamon az oktatók nagy hangsúlyt fektetnek az elméletre és a gyakorlatra egyaránt. A résztvevők többek között megismerkedhetnek a navigációs alapműveletekkel, tengeri koordinátákat és iránylatokat szerkeszthetnek léptékkörző és vonalzó segítségével, amivel a vitorlás pozícióját, irányát és sebességét lehet meghatározni. Elektronikus és földrajzi navigációs ismeretekkel is gazdagodhatnak a tanulók, ami nagyon fontos, hiszen ez elengedhetetlen tudás egy vitorlás vezetéséhez.

A tengeri vitorlás tanfolyammal kapcsolatban gyakran érdeklődnek az emberek a jelentkezési feltételekről. Mint minden vízi tevékenységhez, sporthoz, úgy a vitorlázáshoz is szükség van az úszástudásra, hiszen itt is bekövetkezhetnek balesetek az időjárás vagy az emberi figyelmetlenség következtében, ami miatt az ember vízbe kerülhet. Ilyenkor rengeteget számít az, ha az ember magabiztosan úszik, még a legszélsőségesebb körülmények között is.

A tengeri vitorlás tanfolyamon megtanulhatják a résztvevők a biztonságos hajózás alapjait, begyakorolhatják a manővereket, és a legkényesebb helyzetekkel is szembeállítják az oktatók a résztvevőket. Erre azért van szükség, hogy később semmilyen helyzet ne érhesse őket váratlanul, és mindenre fel legyenek készülve.

Ha felkeltette érdeklődését a tengeri vitorlás tanfolyam, keresse bizalommal cégünket, a Sail-ing Kft.-t! Cégünk hosszú évek óta szervez tengeri vitorlás tanfolyamokat Horvátországba. A tanfolyamról bővebb információkat honlapinkon talál, amit a www.sail-ing.hu címen ér el. Amennyiben kérdései lennének, vagy szeretne jelentkezni, hívjon minket telefonon, a 06-30-397-2919-es számon vagy küldjön e-mailt az office@sail-ing.hu címre!