Útmutatás

A kisállathamvasztó rágcsálók esetén is kíméletes megoldás!

kisállathamvasztó

Sokféle házi kedvenccel lehet teljessé tenni a mindennapokat, és mindegyik más miatt értékes a gazdiknak. Sokan rajonganak a különféle rágcsálókért, és választanak degut, tengerimalacot, hörcsögöt, patkányt vagy éppen csincsillát otthonukba. A rágcsálók rendkívül szeretnivaló jószágok, többségük azonban sajnos nem él sokáig, így számolni kell azzal, hogy előbb vagy utóbb meg kell válni a kedvencektől. Ha elérkezik a búcsú ideje, akkor a legjobb választás a gyászoló gazdik számára egy kisállathamvasztó felkeresése.

A rágcsálók ugyan kevésbé ragaszkodóak, mint egy kutya vagy macska, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem tudnak éppen ugyanúgy a gazdik szívéhez nőni. A méltó búcsú ezeket az állatokat is megilleti, ezt pedig csakis egy profi kisállathamvasztó tudja megadni. Igaz, hogy méretükből adódóan a rágcsálók temetése nem jelentene fizikai terhet a gazdiknak, lelkileg viszont kifejezetten megterhelő lehet. Szerencsére ma már egyetlen esetben sem kell megelégedni azzal, hogy az állat végső nyughelye a kert egy félreeső része legyen, hiszen ennél sokkal jobb megoldás, amit egy kisállathamvasztó tud nyújtani. A hamvasztás akár a saját kertben is történhet, melynek köszönhetően bensőséges hangulatot lehet teremteni a búcsúztatáshoz. Az ilyenkor szokásos teendőket követően azonban az állat földi maradványait egy urnába lehet helyezni, így a gazdik megőrizhetik és emléket állíthatnak kedvencüknek, ami szintén a kisállathamvasztó mellett szól.

Ha elérkezett az idő, és szeretné tudni, hova fordulhat megbízható segítségért, nálunk a legjobb helyen jár! Kisállathamvasztó csapatunk Pécsen és környékén áll a gazdik rendelkezésére, mégpedig a legnagyobb tisztelettel és szeretettel. Amennyiben szeretne megismerkedni szolgáltatásunk részleteivel, látogasson el a www.kisallathamvaszto.hu weboldalra, ahol mindent megtudhat rólunk! Profi kisállathamvasztó segítségére számíthat, ha felkeres minket a +36-30-330-4782-es telefonszámon vagy felveszi velünk a kapcsolatot honlapunkon keresztül küldött üzenetében!