Lakásberendezés

A kályhacsempe színválasztékból egyedi igényei szerint válogathat!

színes kályhacsempék

A dráguló gázköltségek azt eredményezik, hogy sokan keresnek alternatívát a gázzal működő fűtőberendezések helyett, melynek köszönhetően ismét egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a klasszikusnak számító fűtési megoldások. A kandalló és a cserépkályha azonban nem egyszerű, funkcionális berendezés, hanem egyben értékes látványelem is. Sokan gondolják, hogy otthonuk stílusa nem összeegyeztethető ezekkel a berendezésekkel, ám az egyedi építési megoldások és a színes kályhacsempék segítségével bármilyen elképzelés megvalósítható!

A cserépkályhák és kandallók építése izgalmas lehetőségeket rejt, lehet játszani a méretekkel és formákkal, a végeredményben azonban a burkolat, vagyis a kályhacsempe játssza a főszerepet. A gazdag kályhacsempe színválasztékban mindenki megtalálhatja azt az árnyalatot, ami illik az otthonában uralkodó színvilághoz, így nincs akadálya annak, hogy a kandalló vagy cserépkályha tökéletesen harmonizáljon a meglévő berendezésekkel.

Szeretne új fűtőberendezésre váltani, és szívesen elmélyülne a színes kályhacsempék világában? A Kályhacsempe Manufaktúra Kft. széles kínálattal várja az érdeklődőket! A kiváló minőség nálunk alapvető, a kályhacsempe színválasztékból azonban kedve szerint válogathat. Több, mint 70 árnyalat áll az érdeklődők rendelkezésére, és palettánkat folyamatosan bővítjük vásárlóink igényei szerint.
Matt, fényes, fényes fazekas és effekt színek is megtalálhatóak választékunkban, de ha egyik sem nyeri el a tetszését, akár hozott színminta alapján is elkészítjük a kályhacsempéket.

színes kályhacsempéknek köszönhetően nem jelent gondot, hogy új fűtőberendezése tökéletesen passzoljon otthonába! Látogasson el www.kalyhacsempemanufaktura.hu weboldalunkra, böngésszen bátran kályhacsempe színválasztékunkban, és tekintse meg kandalló, illetve cserépkályha ötleteinket is! Ossza meg velünk egyedi elképzeléseit, vagy tegye fel kérdéseit, szívesen segítünk! Várjuk megkeresését elérhetőségeink egyikén, az info@kalyhacsempemanufaktura.hu e-mail címen, valamint a +36-92-510-235-ös telefonszámon!