A búcsúztatás gyors és tisztességes módja: kisállat hamvasztás

2019 dec 30. | Útmutatás

Panelházban él, így nincs lehetősége kedvencét a saját kertjében eltemetni? Szeretne kisállata méltó búcsúztatására felkészülni? Bármilyen környezetben él, a lehető legjobb megoldás a kisállat hamvasztás.

Az elmúlásról senki sem szeret beszélni. Sajnos az állatok sokkal rövidebb ideig élnek, mint az emberek, ezért nem kísérhetik Önt sem egész életén át. Bármikor eljöhet az a nehéz pillanat, amikor örökre búcsút kell vennie kedvencétől, és jobb, ha erre előre felkészül. Érdemes a kegyeleti kisállat hamvasztás lehetőségét megfontolni, hiszen sok előnye van ennek az eljárásnak. Egy erre a célra kialakított telephelyen, vagy az otthonában is kérheti a kisállat hamvasztást, így méltó búcsút vehet kedvencétől, és az utolsó pillanatokban is vele lehet. Enyhíthet a fájdalmán, és közben megtisztelheti az eltávozott állatot.

Ha nem rendelkezik kerttel, és nem tudja az elföldelést megoldani, különösen célszerű a kisállat hamvasztást választani, ami kulturált módon zajlik. Sok kellemetlenségtől és fáradalomtól óvhatja meg magát, ha a temetés helyett a kisállat hamvasztása mellett dönt. Emléket állíthat hű társának, meg is őrizheti a hamvait egy urnában, így nem kell tőle végleg megválnia. Önnek és a környezetének is a legjobb, ha ezen a módon köszön el kedvencétől.

Állatmentő csapatunk több, mint 20 éves tapasztalattal vállalja az elpusztult állatok szállítását és a kisállat hamvasztást. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy méltó körülményeket biztosítsunk kedvence elbúcsúztatásához. Mobil berendezésünk lehetővé teszi, hogy akár a helyszínen sor kerüljön a kisállat hamvasztásra. Tudjon meg többet megbízható szolgáltatásunkról a www.tetemszallitasbudapesten.com internetes oldalunkon!

Vegyen végső búcsút kedvencétől igényeinek megfelelő körülmények között! Lépjen velünk kapcsolatba, hogy tisztességes módon köszönhessen el kisállatától! Hívja a 06-30-311-7788-as telefonszámunkat, készséggel állunk a rendelkezésére!