Milyen módon gondoskodhatunk a gépjármű biztonságáról egyszerűen?

2024 szept 18. | Útmutatás

Mindenki számára fontos a gépjárműve, amit a nagy érték miatt célszerű minden szempontból óvni. Több tényezőtől függ a biztonsága, de néhány módszer alkalmazásával megelőzhetőek a kellemetlenségek. Hatékony megoldást jelent a szélvédő gravírozás, ami igazán egyedi módon, mégis időtállóan és esztétikailag is kiválóan tölti be a szerepét.

Egy autó beszerzése költséges, majd a fenntartás során is folyamatosan szükség van a meghatározott összegek kiadására, ezért a lopás jelentős anyagi veszteséggel járna. Ilyen esetben elveszítheti a megszokott járművet, és egy másik típus vásárlásával pótolhatja. Ez anyagilag megterhelő lehet, és más kellemetlenségek is adódhatnak, hiszen adminisztratív teendőkre is kell számítani. Célszerű a biztonságról többféle módon gondoskodni, így nyugodtabb lehet a hét minden napján.

Mit tehet a gépjármű biztonságának növeléséért?

– Sokat jelent a fedett, zárt helyen történő tárolás. A legjobb megoldás a garázs használata.

– Rádiórendszerrel elriaszthatja a tolvajokat, kormány- és kerékzárral megnehezítheti az eltulajdonítást.

– Lényeges, hogy látható helyen ne tároljon értéktárgyakat a járműben.

– Kiváló ötlet a szélvédő gravírozás, amivel elveheti az illetéktelenek kedvét a lopástól.

A szélvédő gravírozásával egyedi azonosítót biztosíthat, aminek köszönhetően könnyebben beazonosítható a jármű lopás esetén. Erre azonban nem nagy eséllyel kerül sor, ugyanis elriasztja a tolvajokat. A gravírozott rendszám, motorszám vagy alvázszám miatt nehezebben értékesíthető az illetéktelenek által eltulajdonított jármű.

Megéri beruházni, hiszen kedvező áron kivitelezhető a szélvédő gravírozás, és nagyobb biztonságban tudhatja a járművet. Érdemes körültekintően informálódni, ugyanis találhat biztosító társaságot, ahol kedvezményt adnak a gravírozott szélvédő esetén.

Parkoljon megvilágított helyen, tárolja garázsban az autóját! Ellenőrizze rendszeresen az ablakokat, az ajtókat, mielőtt távolabb tartózkodik! Annak érdekében, hogy minden esetben biztonságban érezze a tulajdonát, érdemes a szélvédő gravírozás mellett dönteni.

A Fridova Kft.-nél nagy tapasztalattal vállalják a feladat teljesítését. Informálódjon a www.autouvegcentrum.hu internetes oldalon, és hívja bizalommal a 06-30-9270248-as telefonszámot, vagy küldjön üzenetet az info@autouvegcentrum.hu e-mail címre!