Germán Gyógytudomány – Miért káros a konfliktusok magányos megélése?

2022 febr 7. | Életforma

Szeretné önmagát jobban megismerni, és az öngyógyító folyamatait elősegíteni? Tapasztalta már, mennyire fontos, hogy a nehéz pillanataiban tudjon kapcsolódni valakihez? Felismerte már, hogy a magányosan átélt, drámai, váratlan élmények után különböző panaszai jelentkeztek?

Minden kérdésére választ kaphat a Germán Gyógytudomány segítségével.

Mai, rohanó világunkban az élet minden területén ér minket stresszhatás. A fokozott elvárásoknak igyekszünk eleget tenni, ám mindeközben elfelejtkezünk magunkról, saját szükségleteinkről, igényeinkről. Jelentősen eltávolodtunk attól az életmódtól, melyre a fejlődéstörténet során a biológiai programozottságunk kialakult.

Germán Gyógytudomány rámutat arra, hogy testi-lelki elváltozásainkat biológiai konfliktusok indítják be, melynek egyik kritériuma az, hogy magányosan éltünk meg egy drámai, váratlan pillanatot.

A biológiai konfliktusokat a legtöbben összekeverik az érzelmi konfliktusokkal, és sajnos általában félreértelmezve adják tovább Dr. Ryke Geerd Hamer felfedezését. Az eredeti jegyzetekből tanulva viszont világossá válik számunkra, hogy az elváltozásainkat a fejlődéstörténeten és a biológiai természettörvényeken keresztül szükséges megértenünk.

Az évmilliók során úgy fejlődtünk, hogy a társas támogatásra alapvetően számít a biológiánk. Nem csak azt kell érzékelnünk, hogy vészhelyzet esetén mások is körülvesznek bennünket, hanem azt is, hogy számíthatunk a támogatásukra. Túlélésünkhöz elengedhetetlen, hogy gondoskodjunk egymásról. Mégis leszoktunk arról, hogy megosszuk másokkal nehézségeinket, vagy segítséget, meghallgatást vagy együttérzést merjünk kérni, ha baj van. Mindennapos jelenség, hogy a nehézségeinken egyedül próbálunk „túllenni”, és nem vesszük észre azokat a lehetőségeket, amelyeket a túlélésért programozott génjeinkbe az Anyatermészet.

Germán Gyógytudomány rámutat arra, hogy alapvető szükségleteink figyelmen kívül hagyása komoly problémákat okozhat, illetve akadályozhatja öngyógyulási folyamatainkat. Elmagyarázza, hogy a biológiai konfliktusok olyan élményeket, üzeneteket jelentenek szervezetünknek, amelyekhez a túlélés érdekében, évmilliós tapasztalat alapján alkalmazkodni szükséges.

Ezek az alkalmazkodási folyamatok valójában értelmes biológiai különprogramok, azonban hosszú időn keresztül fenntartva ezt az állapotot, veszélyes testi és lelki következményekkel járnak. Ha magunkba zárjuk és nem osztjuk meg másokkal megrázkódtató élményeinket, megtanuljuk őket figyelmen kívül hagyni, illetve megnyugtató megoldást sem fogunk találni rájuk.

Germán Gyógytudomány szerint alapvetően fontos, hogy mindenki ismerje a biológiai természettörvényeket és azok működését. A különböző betegségek, amelyek valójában értelmes biológiai különprogramok, nem alakulnak ki, vagy csak enyhébb lefolyásúak lesznek, ha beépíti az életébe, és használja a Germán Gyógytudomány ismeretanyagát.

Ez a tudás óriási lehetőséget és megoldást ad minden ember számára annak érdekében, hogy az egészségét meg tudja őrizni, megelőzhesse a betegségek kialakulását, vagy segíteni tudja a már kialakult elváltozások megállítását és az öngyógyulást.

Germán Gyógytudomány megalkotója Dr. Ryke Geerd Hamer, aki több ezer dokumentált megfigyelésre és tapasztalatra alapozta ezt a tudományt. Amit hátrahagyott az emberek számára, felbecsülhetetlen értékű, azonban nagyon fontos, hogy az eredeti feljegyzéseiből tanuljunk. Ha a tiszta forrásból tanulsz, megérted a fejlődéstörténet által belénk kódolt programokat, és megérted a különbséget a pszichológiai és a biológiai konfliktusok között.

Tájékozódjon, ismerje meg a biológiai gondolkodást, ezáltal azokat az összefüggéseket és folyamatokat, amelyek megkönnyítik az Ön életét! Fedezze fel a Germán Gyógytudomány felmérhetetlenül hasznos tudástárát! Bővebb információt szerezhet a www.germangyogytudomany.hu weboldalon, ahol részletes információkat talál kiadványainkról, tanfolyamokról, tréningjeinkről, gyakorló napokról is. Bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére a 06-20-9154715-ös telefonszámunkon, vagy az info@germangyogytudomany.hu e-mail címen!