Fenyőmulcs a növények védelméért, és a szebb környezetért

2020 okt 16. | Útmutatás

Szeretne szebb, rendezettebb kertet? Rengeteg időt tölt a gyomlálással, de nem akar vegyszereket használni? Tart attól, hogy a téli hidegben elpusztulnak a kültéri növényei? A fenyőmulcs megoldást jelent mindezekre! A talajtakaróként felhasználható fenyőmulccsal jól járhat egész évben!

Ősszel a kert gondozása kiemelt figyelmet igényel, hiszen a hűvös, szélsőséges időjárás könnyen árthat a növényeknek. Fontos, hogy időben felkészüljön a fagyra, a sok csapadékra. Igaz, hogy a következő hónapokban már nem lesz olyan sok teendője a kertben, mint az elmúlt időszakban, viszont a növények egészségéről gondoskodni kell egész évben. A mulcsozás, más néven talajtakarás sok szempontból hasznos, és többféle módon kerülhet rá sor. Ha olyan terméket keres, amit kültéren és beltéren egyaránt felhasználhat, és dekoratív megjelenést kölcsönözhet vele, válassza a fenyőmulcsot! Ezzel a nagyszerű, természetes anyaggal meggátolhatja a gyomok növekedését, elősegítheti a víz raktározását a talajban, és könnyebben járható területet alakíthat ki. A fenyőmulccsal fedett a talaj több szempontból válhat hasznára a hideg, csapadékos téli időszakban: a növények gyökereit megóvhatja a fagytól, a kerti utakat, és az autóbeállót pedig a sártól. Nyáron is élvezheti a fenyőmulcs által nyújtott előnyöket, hiszen költséghatékonyabban öntözhet, és egyszerűen védheti a talajszerkezetet a kiszáradástól. A fenyőmulcs többféle méretben beszerezhető, ezért fontos, hogy körültekintően tájékozódjon, és a célnak megfelelően vásároljon.

Tegye szebbé a környezetét, gondoskodjon a növényeiről megfelelően, és legyen elégedett a kertjével egész évben! Kátai Kertészetünkben kedvező áron juthat hozzá a kiváló minőségű fenyőmulcshoz. Hasznos tanácsokkal látjuk el, segítünk a megfelelő fajta és méret kiválasztásában. Ismerkedjen meg a fenyőmulcs tulajdonságaival, és a felhasználási lehetőségekkel a www.fenyokereg.hu weboldalon! Megrendeléssel, és egyéb kérdéseivel pedig forduljon hozzánk a 06-20-9291404-es telefonszámunkon!